חלב מתוק נמוך (יוונית Galatian)


מרכיבים

* 12 מוכנים קלופים
* 1 כוס חמאה
* 1 / 2 כוס סוכר
* 4 כוסות חלב
* 1 bivvhiere בסדר סולת
* 6 ביצים
* וניל

לסירופ

* 4 כוסות סוכר
* 2 כוסות מים
* מיץ מחצי לימון
* גרידת לימון לקלף
* וניל

הכנה

לשים בסיר עם חלב וסוכר רק מתחמם

לאט מוסיפים את הסולת, ערבוב מתמיד

לפני זה מסמיך מסירים מהאש מצפה לו intepidisca

מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם, תמצית וניל

התפשטות ב dopoaverla אפייה בחמאה מנה וחצי הקטן “של הבצק ומפזרים חמאה מומסת

יוצקים את השמנת של הסולת ולכסות עם בצק הנותרים ומשחת את השכבה האחרונה

אופים במשך 30 דקות

מכינים את הסירופ ומרתיחים במשך 10 דקות מוסיפים את קליפת הלימון ואת succoe וניל

יוצקים את הסירופ על העוגה

ומגישים
אני מתנצל על התרגום